+47 486 29 229

Personvernerklæring

Nettstedet OSLO RENOVERING eies av Oslo Renovering, som er behandlingsansvarlig for dine personopplysninger.

Vi har vedtatt denne personvernerklæringen, som beskriver hvordan vi behandler informasjonen som samles inn av OSLO RENOVERING, og som også gir grunner til hvorfor vi må samle inn visse personopplysninger om deg. Derfor må du lese denne personvernerklæringen før du bruker OSLO RENOVERINGs nettsted.

Vi tar vare på dine personopplysninger og forplikter oss til å garantere deres konfidensialitet og sikkerhet.

Personlig informasjon vi samler inn:

Når du besøker OSLO RENOVERING, samler vi automatisk inn visse opplysninger om enheten din, inkludert informasjon om nettleseren din, IP-adressen din, tidssonen og noen av informasjonskapslene som er installert på enheten din. I tillegg, mens du blar gjennom nettstedet, samler vi informasjon om de enkelte nettsidene eller produktene du ser på, hvilke nettsteder eller søkeord som brakte deg til nettstedet, og hvordan du samhandler med nettstedet. Vi refererer til denne automatisk innsamlede informasjonen som "Enhetsinformasjon." Videre kan vi samle inn personopplysningene du gir til oss (inkludert, men ikke begrenset til, navn, etternavn, adresse, betalingsinformasjon osv.) under registrering for å kunne oppfylle avtalen.

Hvorfor behandler vi dine data?

Vår fremste prioritet er sikkerhet for kundedata, og som sådan kan vi behandle bare minimal brukerdata, bare så mye som er helt nødvendig for å opprettholde nettstedet. Informasjon som samles inn automatisk, brukes kun til å identifisere potensielle misbrukstilfeller og etablere statistisk informasjon om nettstedsbruk. Denne statistiske informasjonen blir ikke aggregert på en måte som ellers ville identifisere en bestemt bruker av systemet.

Du kan besøke nettstedet uten å fortelle oss hvem du er eller avsløre noen informasjon som kunne identifisere deg som en bestemt person. Hvis du imidlertid ønsker å bruke noen av nettstedets funksjoner, eller du ønsker å motta nyhetsbrevet vårt eller gi annen informasjon ved å fylle ut et skjema, kan du gi personopplysninger til oss, for eksempel din e-postadresse, fornavn, etternavn, bosted, organisasjon, telefonnummer. Du kan velge å ikke gi oss dine personopplysninger, men da kan du kanskje ikke dra nytte av noen av nettstedets funksjoner. For eksempel vil du ikke kunne motta vårt nyhetsbrev eller kontakte oss direkte fra nettstedet. Brukere som er usikre på hvilken informasjon som er obligatorisk, oppfordres til å kontakte oss via oslorenoveringbygg@gmail.com.

Dine rettigheter:

Hvis du er bosatt i Europa, har du følgende rettigheter knyttet til dine personopplysninger:

  • Retten til å bli informert.

  • Retten til tilgang.

  • Retten til retting.

  • Retten til sletting.

  • Retten til begrensning av behandling.

  • Retten til dataportabilitet.

  • Retten til å protestere.

  • Rettigheter i forbindelse med automatisert beslutningstaking og profilering.

Hvis du ønsker å utøve denne retten, kan du kontakte oss gjennom kontaktinformasjonen nedenfor.

I tillegg, hvis du er bosatt i Europa, merker vi at vi behandler informasjonen din for å oppfylle avtaler vi kan ha med deg (for eksempel hvis du gjør en bestilling gjennom nettstedet), eller på annen måte for å forfølge våre legitime forretningsinteresser som er oppført ovenfor. Vær oppmerksom på at informasjonen din kan bli overført utenfor Europa, inkludert til Canada og USA.

Kontaktskjema:

På Oslo Renovering & Bygg er vi opptatt av å beskytte ditt personvern. Denne personvernerklæringen forklarer hvordan vi samler inn og bruker personlig informasjon gjennom vårt kontaktskjema.

Hvordan vi bruker informasjonen din:

Vi bruker informasjonen som samles inn gjennom kontaktskjemaet utelukkende til kommunikasjonsformål, for å svare på din henvendelse eller forespørsel om informasjon.

Datasikkerhet:

Vi behandler dine personopplysninger med konfidensialitet og tar nødvendige tiltak for å sikre dem.

Deling av informasjon:

Vi deler ikke dine personopplysninger med tredjeparter uten ditt samtykke, med mindre det er pålagt ved lov.

Lenker til andre nettsteder:

Nettstedet vårt kan inneholde lenker til andre nettsteder som ikke eies eller kontrolleres av oss. Vær oppmerksom på at vi ikke er ansvarlige for slike andre nettsteder eller tredjeparters personvernpraksis. Vi oppfordrer deg til å være oppmerksom når du forlater nettstedet vårt og lese personvernerklæringene til hver nettside som kan samle inn personlig informasjon.

Informasjonssikkerhet:

Vi sikrer informasjonen du oppgir på datamaskinservere i et kontrollert, sikkert miljø, beskyttet mot uautorisert tilgang, bruk eller offentliggjøring. Vi opprettholder rimelige administrative, tekniske og fysiske sikkerhetstiltak for å beskytte mot uautorisert tilgang, bruk, endring og avsløring av personopplysninger som er under vår kontroll og varetekt. Imidlertid kan ingen dataoverføring over Internett eller trådløst nettverk garanteres.

Juridisk avsløring:

Vi vil avsløre all informasjon vi samler inn, bruker eller mottar hvis det kreves eller tillates ved lov, for eksempel for å etterkomme en stevning eller lignende jurid